Uslovi korištenja

Korišćenjem bilo kog dela kliknisad.com portala i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem kliknisad.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo kliknisad.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. Nećemo prikupljati vaše lične podatke prilikom posete našem portalu osim u slučaju kada lično obezbedite te podatke. Informacije koje se skupljaju se i automatski čuvaju.

Trenutno koristimo samo Google Analytics.

Kliknisad.com portal

U dobroj nameri obezbeđujemo korišćenje sadržaja kliknisad.com. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Kliknisad.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Kliknisad.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i kliknisad.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup kliknisad.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Kliknisad.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava kliknisad.com portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (kliknisad.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je kliknisad.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Kliknisad.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Kliknisad.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Modifikovanje i promene pravila kliknisad.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama kliknisad.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na kliknisad.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

S poštovanjem