Ljubavni horoskop – još uvek ste daleko od snova, ali ljubavni život postaje lepši!…

OVAN! Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvori prilike za susrete sa novim osobama. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaći na nove ljubavne poteze.

BIK! Otpustićete neke brige shvaćajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Foskusiraćete se na ono što imate. Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvežiti vezu, a partner će vas više ceniti.

BLIZANCI! Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći prihvatiti realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je sa ljudima.

RAK! Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće jednako jaka.

LAV! Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako biste izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne možete preskočiti.

DEVICA! Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažovati. To će vam uzeti i vreme i živce, ali šta je, tu je. Uz malo truda uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

VAGA! Mogli biste osetiti odbojnost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče nigde ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

ŠKORPIJA! Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

STRELAC! Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

JARAC! Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Moguće je da ćete se baviti poslovima u stanu, kući ili slično.

VODOLIJA! Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni potpuno da uronite u svet mašte, a vaše će veze sa ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe će biti skloni idealiziaciji voljene osobe.

RIBE! Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

lovesensa.rs