Što vam zvijezde predviđaju na polju novca, posla i razvoja karijere do kraja 2019., gdje i kako usmjeriti energiju i ulaganja, koji poslovi vam mogu donijeti najveći prosperitet?…

Vodenjaci se mogu radovati periodu punom potencijala i obećanja, za Ribe je došlo vrijeme da pokažu sve svoje talente, a Jarci će biti testirani na više razina!

OVAN-Ovnove čeka period ispunjen uvodima, lansiranjem, otvaranjima i s dosta razvojnih mogućnosti na radnom mjestu. Možda ćete prijeći na novu lokaciju i to je najvjerojatnije u vezi s promjenama u zapošljavanju. Za Ovnove koji vole izazove, vaši osobni i profesionalni odnosi će se poboljšati kako godina napreduje i zaista ćete znati cijeniti njihovu vrijednost u vremenu neprilika, ako dođu. Možda ćete trebati zatražiti i podršku obitelji ako dođu ‘burna’ vremena.

Jedan od najvećih izazova mogao bi biti da pronađete način za smanjenje razine stresa i izbjegavanje pretjeranog uzbuđenja na poslu. Ovan može biti sklon anksioznosti koja je povezana s radom i poslom. Oni koji su rođeni pod ovim vatrenim znakom trebali bi pokušati održati ravnotežu zdravog života/posla što se može stvarno postići samo uz pomoć razumijevanja i suosjećanja obitelji i prijatelja.

Vjerojatno će biti mnogo šansi da se usavršite u karijeri, a vjerojatno ćete otkriti nove smjernice za svoje određene vještine. Mnogi mogu tražiti dodatnu obuku u svom poslu. Ovo će im dati prednost protiv svih protivnika, jer Ovnovi nikada nisu sretniji nego kada su oni ti koji vode trku i nalaze se na čelu. Novac vjerojatno neće biti veliki problem. Ovo je odličan period za otplatu računa i dugova što bi trebalo biti u potpunosti moguće. Možete pronaći čak i nove uzbudljive načine zarađivanja novca.

Može se pojaviti trošak koji će doći iz domaćinstva, možda ćete morati podmiriti neke račune koji nisu planirani u budžetu. Možda ćete morati kupovati jeftinije stvari, a ne one najskuplje. To vam može teško pasti jer je priroda Ovnova da kupi najbolje što mogu sebi priuštiti. S čeličnom voljom i žestokom odlučnošću da uspije i nadmaši sve natjecatelje, ovaj period bi trebao biti izuzetno uspješan za Ovnove u bilo kojem polju u kojem rade.

Koje profesije najbolje upotpunjuju ovaj znak? Oni koji su zaposleni vjerojatno će biti na pozicijama koje dolaze u dodir s raznim vrstama rizika, oni su ti koji donose odlučne odluke i napreduju na neotkrivenom teritoriju. Mnogi Ovnovi prate vojne karijere jer su prirodno rođeni lideri. Život Ovnova će biti izazovan, uzbudljiv i vrlo brz. Za one koji su u prodaji, marketingu i PR-u, vjerojatno ćete napraviti pravi napredak u većini odnosa s postojećim klijentima. Moguće su proslave u kancelariji kao direktan rezultat vašeg uspješnog marketinga i poslovanja.

Slično tome, oni koji rade u propagandi, bave se pisanjem i učenjem, sigurno će ostaviti svoj pečat. Ovnovi neće šutjeti kad god se donose važne odluke. Oni bi mogli biti uključeni u pisanje novih ugovora i ažuriranja starih. Drugi će vas vjerojatno pratiti, prije nego da vas podrivaju, pošto ste toliko uvjerljivi u svojim argumentima. Za one u kreativnim profesijama, posebno umjetnosti, medijima, kazalištu i filmu, vjerojatno ćete imati neke uzbudljive mogućnosti koje mogu uključiti putovanja u inozemstvo na različite strane lokacije. Ovnovi će vjerojatno isturiti glavu i ramena iznad svih ostalih kada su u pitanju ideje, kreativnost, mašta, dobro raspoloženje i razina energije…

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…