Evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najlepše ispunjenje želja!…

Očekuju nas lepši dani u septembru koji će doneti sve ono o čemu smo maštali tokom prethodnih meseci, piše Lovesensa. Mnogima će se ostvariti želje, a čitava jesen biće puna obilja i radosti.

Period do 12. septembra donosi uizbuđenje i svaki dan će biti poseban i potpuno različit od drugih. U ovom periodu snaga Meseca raste, odnosno Mesec se puni sve dok 14. septembra ne zasija u “punom” sjaju. Ipak, važno je znati da jačanje meseca mnogima donosi nedostatak samopouzdanja. Pojaviće se strahovi i nesigurnosz, ali to ima pozitivnu konotaciju – OJAČAĆETE!

Početkom septembra razmišljaćete o ulaganju novca, želećete da započnete novi posao i poboljšate odnose sa onima sa kojima ste u svađi. Odbacujete sve ono što vas muči i sputava i hrabro se prepuštate novim počecima.

U periodu između 9. i 12. septembra treba se zagledate u dušu i razmilisti o svojim osećanjima. Mnogi će u ovom periodu upoznati svoju idealnu ljubav, ali važno je pročistiti emocije i shvatiti šta zaista želite.

Septembar i jačanje Meseca predstavlja važan period, odnosno period u kojem jasno možemo da kažemo svoje želje i tražimo njihovo ispunjenje.

Evo koja 3 znaka u narednim danima očekuje najlepše ispunjenje želja:

OVAN-Ovan napokon odbacuje pesimističke misli. Svakim danom se osećate sve bolje i bolje, a do sredine septembra potpuno ćete zaboraviti na prethodne nevolje. Očekuje vas ispunjenje želja u ljubavnom odnosu, a sve najlepše dolazi kroz iskren razgovor sa partnerom.

VODOLIJA-Na polju karijere očekuje vas veliki napredak. Pravilno ste odredili prioritete i prestali ste da se zamarate sitnicama. Ispuniće vam se velika želja na poslovnom planu i ovaj uspeh će vas vinuti u zvezde.

RIBE-Početak septembra je vrlo produktivan period za vaš horoskopski znak. Uradićete neke važne stvari za svoju budućnost. Aktivirajte se i radite na ispunjenu svojih snova. Ako se potrudite, svemir će vas nagraditi. Ovaj period polako u vaš život donosi savršenstvo.

Izvor: lovesensa.rs