Predstavljamo 5 horoskopskih znakova koji veoma lako manipulišu drugima…

Ljudi mogu biti manipulativniji od drugih zavisno od horoskopskog znaka. Kada se nađe u neprijatnoj situaciji, svaki od ovih znakova će pokušati da se izvuče. Neko na suptilniji način, a drugih se treba čuvati!

Škorpija -Škorpija je najprefriganiji znak. Toliko će vas lako izmanipulisati da ćete misliti da je sve vaša ideja. Oni su izuzetno nepoverljivi i treba uvek da budete na oprezu kada vam nešto kažu ili urade.

Oni će crpeti vašu životnu energiju, a to nećete ni primetiti. Veoma su materijalni i vole novac više od drugih znakova. Izuzetno su ljubomorni, ubediće vas da ste krivi i kada to niste.

Rak-Rak je duboko emotivan i intuitivan. To može biti dobro, ali uglavnom preteraju sa svojom maštom i krive vas za nešto što se nikada nije desilo.
Izmanipulisaće vas da ste krivi, grdiće vas i na kraju zbog te emotivnosti odseliće se na drugi kontinent i oženiće se prvom na koju naiđe, a ostaviće ženu koju voli.

Blizanci-Blizanci su neodlučni i hiperaktivni. Nekada deluju kao da nemaju svoj stav i da se ne bore za sebe, a ustvari to nije tako. Nemojte da vas zavaraju, uvek gledaju samo svoju korist. Veoma su društveni i ceo dan će ispuniti spoljnim obavezama. Kasne, a krive druge da su oni krivi za to. Jako su dobri kao roditelji.

Ribe-Riba deluje uvek nasmejano i kao da se uvek možete osloniti na nju, međutim ona to radi samo iz svojih interesa. Delovaće vam kao da je svuda oko vas i da je slučajno srećete, a ustvari je sve isplanirano i ona vas “juri” dok gleda svoju korist. Koristiće vašu ranjivost kako bi sebi olakšala stvari.

Lav-Lav voli da bude glavni svuda i u centru pažnje. To je jednostavno njegova goruća energija iznutra. Spreman je da u društvu vodi glavnu reč, iako nije u pravu. Stalno kasni jer nema dobru organizaciju vremena i onda traži izgovore kako bi to opravdao. Može vas izmanipulisati, ali je uglavnom iskren, nekad i previše.

Međutim, iako deluje da puno brblja, istinski je veoma tajnovit i njegovi pravi planovi su samo u njegovoj glavi, niko ih ne zna. Zato se ne možete 100% osloniti na njih. U dubini duše su veoma lenji, iako dosta rade.

telegraf.rs