Postoje dva vida sarkastičnih ljudi: oni koji ne mogu da se suzdrže da ne pričaju sve što im padne na pamet, i oni koji suptilnim komplimentima tajno žele da vas iznerviraju…

Horoskop nam govori koji znaci odišu ovim karakteristikama.

Sigurno je da postoje trenuci kad je bespotrebni sarkazam poslednje što vam treba, posebno ako želite da imate ozbiljan razgovor sa određenom osobom.

Bik: Brutalno je iskren
Bik je prizeman, ali je ujedno i znak koji kaže tačno šta misli, bez ikakvog filtera. U tolikoj meri da je teško da shvatite da li je sarkastičan ili brutalno iskren. Jedna stvar je sigurna: Bik nema problem da vam kaže ono što ne želite da čujete, a to je razlog zašto njegovi sarkastični komentari mogu da se čuju u svakodnevnoj komunikaciji.

Blizanac: Histerično je domišljat
Ovaj znak je radoznao i simpatično nestašan, ali to ne znači da vam svojim rečima neće izmaći tepih ispod nogu. On uvek ima neki komentar, i ne boji se da kaže ono što misli. Nebitno je da li je vragolast ili neiskren. Njegova pametna planeta Merkur nadzire njegov socijalni život, ali i njegovu senkovitu prirodu varalice.

Škorpija: Ima crni smisao za humor
Sa njom se ne treba šaliti, posebno ako je u toku uzavrela debata. Ako se iole oseća ugroženo, njena otrovna žaoka će odmah proraditi. Ipak je ona stvorenje podzemlja. Može biti veoma duhovita, ali ujedno nema problem da vam iskaže i najgori mogući scenario.

Vodolija: Voli da se igra đavoljeg advokata
Nije sve cveće sa Vodolijom. Njen vazdušni znak udiše jak sarkazam. Pametnica je, ali tajno uživa da zadirkuje i provocira druge. Iako zna da je druga osoba u pravu, inatiće joj se čisto radi zabave. Može da bude sarkastična po ceo dan, bez da brine o bilo čemu.

telegraf.rs